löydät itsesi ihmisistä

Runoilija ennalleen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2022 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun jaan suruani
puran sieluani
teen suurinta työtäni
ehjäksi tullakseni


 
 

Löydät itsesi ihmisistä

Toisen hymy on itusi kasvot

Suru on kykysi kantaa

Ahdistut ja kuuntelet

Liian lähellä on liian lähellä

rajojesi äärellä liikkuu

Toisten pelko pakottaa pakoon

Omaa raivoasihan pelkäät

Ja miten on eri sun äänesi

Joukossa vetäydyt hiljaa

Kuka sun suutas vaientaa

Tiukat kätesi äänesi tiellä

Toisen ikävästä ymmärrät mittaa

Miten tarvitseva oletkaan

Ja miten sallittua se saa ollakkaan

Puheiden syvyys todistaa

Olet läsnä hetkessä

Hukassa ja hauraana pidä siitä kiinni

Löydät itsesi ihmisistä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot