herkkä

Runoilija ennalleen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2022 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun jaan suruani
puran sieluani
teen suurinta työtäni
ehjäksi tullakseni


 
 

Aivankuin olisi

Oma valinta ollut

Herkäksi syntyä

Ottaa oma aikaa

Totuuksien tuskassa kauhoa

Ja hyi helvetti ne jotka tietää

Vielä kehtaavat sitä pilkata

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot