luottamus

Runoilija ennalleen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2022 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun jaan suruani
puran sieluani
teen suurinta työtäni
ehjäksi tullakseni


 
 

Raaka pettymys

Kirpeä ja väkevä

Katson ohi ihmisten

Harmitellen

Voivotellen

Tunsin heistä jokaisen

Luota vaan

Siihen mihin kosket

Se on aitoa sä tiedät sen

Kerää ympärille

Kaikkesi anna

Ja tunnista aito ihminen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot