mikä tekee onnelliseksi

Runoilija ennalleen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2022 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun jaan suruani
puran sieluani
teen suurinta työtäni
ehjäksi tullakseni


 
 

Raha tekee ihmisen merkittäväksi

Koulutus uskottavaksi

Järkevyys elämän helpoksi

Suuri suku surusi kuultavammaksi

Silmälasit älyn terävämmäksi

Parisuhde tarpeesi tärkeämmäksi

Hyvä vartalo itsesi huolehtivaiseksi

Nahkatakki muita vahvemmaksi

Harvat hymyt ilosi kiinnostavaksi

Tiukka itsekuri luonteesi ihailtavaksi

Isän ansiot asemasi arvokkaamaksi

Harvat itkut tuskasi uskottavaksi

Kalliit astiat tyylisi seurattavaksi

Viisaat puheet äänesi kuultavaksi

Selvät suunnitelmat polkusi onnistuneeksi

Mut mikä tekee sut onnelliseksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot