syvyydessä

Runoilija ennalleen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2022 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun jaan suruani
puran sieluani
teen suurinta työtäni
ehjäksi tullakseni


 
 

Syvyydessä

Minä takerruin ja pelkäsin

Otteeniko tässä

Vaiko jossain siellä

Syvyydessä

Minä kirkkaat silmäsi kohtasin

Näenkö sut tässä

Vai jossain siellä

syvyydessä

Minä sinua eniten loukkasin

kipuiletko tässä

Vai jossain siellä

Syvyydessä

Minä sinua kipeimmin rakastin

Mutta en näe sinua tässä

Vaan jossain siellä

Syvyydessä

Minä pelkuri pakenin

Olet vielä tässä

Mutta kaukana siellä

Syvyydessä

Minä rajani tunnistin

tunnen sinut tässä

Ja sun on oltava siellä

Syvyydessä

Minä lämmintä sinua karttelin

pelon kyyneleet tässä

Ja sinä kaukana siellä

Syvyydessä

Sinä ihminen väsyit ja kalpenit

minun paikkani täällä

Ja sinun jossain siellä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot