ne

Runoilija ennalleen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2022 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun jaan suruani
puran sieluani
teen suurinta työtäni
ehjäksi tullakseni


 
 

Ne puhuu

Ne puhuu

Eikä kysy

Ne syyttää

Ne oudoksuu

Eivätkä pysy

Ne juoruaa

Ne ovat tietävinään

Ne eivät usko

Ne ei ymmärrä

Ne ei halua

Ne ei toivo

Mulle puhuminen

On hiljaisuutta

Vaikeampaa

Kun jokin

Mun sielua

Koskettaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot