Nimetön

Runoilija SillyThing

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey, kiitos kaikille kommenteista! :) ‎"There is no middle ground, no compromise, we've drawn the line.. "
 

Tasaisena kosketuksena kasvoilla
tunnen kätesi lämmön.
Tasaisena pehmeytenä huulilla
kulkee suudelmasi kosteus.
Tasaisina ääninä korvissa
kaikuu sanojesi sointu.

Jotakin tasaista kaipasinkin
että minäkin tasaantuisin..

Selite: 
...Toive ajattelua!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot