Kauneus katsojassa

Runoilija SillyThing

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey, kiitos kaikille kommenteista! :) ‎"There is no middle ground, no compromise, we've drawn the line.. "
 

"Sä näytät kauniilta"
kaikuu edelleen mun korvissa,
viimeiset sanat jotka muistan koko suhteesta.
Jostain syystä kyyneleet valuivat
vaikka onneahan siinä olisi pitänyt tuntea,
ehkä en vain tarpeeksi usein kuullut niitä sanoja.

Nyt kun minusta tuntuu kauniilta,
ei kukaan ole sitä sanomassa.
Tai olisithan sä tarjolla mutta et ole enää haluttava.
Pitäisi olla tietoinen haluamastaan oikeana aikana,
eikä päätöksen tehtyään perässä roikkua ja haikailla.

Ehkäpä se on totta,
täytyy rakastaa ensin itseään
ennenkuin voi kiintyä keneenkään.

Silloin olet kauneimmillasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksia herättävä runo. Minua kiehtoo erityisesti runon alku.

Ajatuksia herättävä runo. Minua kiehtoo erityisesti runon alku.

 

Käyttäjän kaikki runot