Sydän

Runoilija SillyThing

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey, kiitos kaikille kommenteista! :) ‎"There is no middle ground, no compromise, we've drawn the line.. "
 

Hymysi ansiosta
sydän heitti taas voltin
Silmissä pilke
sai sen pysähtymään

Huoleton heitto
taas uudestaan tykyttämään
Aito nauru
kuplii vatsanpohjassa asti

Selite: 
Pelkästä suudelmasta olisin jo myyty
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot