Odotus

Runoilija SillyThing

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey, kiitos kaikille kommenteista! :) ‎"There is no middle ground, no compromise, we've drawn the line.. "
 

Omasta tahdosta odotan
Sillä mitä menetän

Piippauksen jälkeen taas yksi pari
Turha keskustelu päivän kulusta
Muutamat kehut kauneudesta
Kuiva ja hiipinut ajatustenvaihto
Vastaan vain hymiöllä
(sori ei kiinnosta)

Edelleen odotan
Miksi en odottaisi

Tarkemmin ajateltuna
Olet kiinnostusten murhaaja
(tietämättäsi tai tarkoituksella)
En vain osaa tuhlata ajatusta

Jatkan odottamista
Eikös odotus palkita

Haahuilen vaikka vuoden
Jos sinä olet 'pääpalkintona'
Sillä yksin jääminen ei minua pelota
Aina löytää uusia pareja

Enemmänkin pelottaa ajatus:
Tulevaisuus ilman sinua - Eikäy.

Selite: 
Minulla kun on tapana sotkea kaikki asiat.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot