Pako

Runoilija SillyThing

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey, kiitos kaikille kommenteista! :) ‎"There is no middle ground, no compromise, we've drawn the line.. "
 

Koukussa, jumissa
Tunteessa oudossa
Uudessa alussa
Toivossa

Sekava pää
Tahdonko tietää enempää
Mutta tietämättömänä
Jaksaako pää ehjänä enää

Onko kyse uutuudesta
Ihanasta tietämättömyydestä
Lukemattomuudesta
Onko se ihastusta
Rakastumista tuntemattomaan

Vai kenties pakokeino
Omasta yksinäisyydestä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pakokeinoja on monia, runot ovat hyvä vaihtoehto, sukellus omiin ja toisten tunteisiin.

Mainio runo.

Hmmmm osuvaa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot