ElämänBenji

Runoilija SillyThing

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey, kiitos kaikille kommenteista! :) ‎"There is no middle ground, no compromise, we've drawn the line.. "
 

Elämä on kuin benjihyppy

Matkaat jännittyneenä ylös
kun vihdoin pääset perille
katselet hetken maailman kauneutta
kunnes joku tyrkkää sinut alas reunalta.

Kieput ja hypit
huudat ja pelkäät
rakastat ja vihaat

Kunnes olet uudestaan pohjalla
ja tahdot takaisin näkemään
maailman kauneuden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nonni. Tollee pomppii:)

Niin, aikansa kutakin ja jokaisessa elämänvaiheessa on oma hohtonsa. Syvällinen runosi on, kiitos tästä.

kova veto :)

Hyvin kuvaat toivoa joka saa nousemaan uuteen benjihyppyyn. :)

Upea vertaus.
Sitä se elämä on.

Hienosti kuvattu on runosi!

Hieno runo, enrginen ja syvällinen..

 

Käyttäjän kaikki runot