savuako

Runoilija SillyThing

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey, kiitos kaikille kommenteista! :) ‎"There is no middle ground, no compromise, we've drawn the line.. "
 

Kuinka monesti olenkaan kuullut
'oot käsittämätön, et koskaan päästä lähelle'
'mikä sua vaivaa, aina askeleen saatua astutkin kaksi taaemmas'

Kuinka monta kertaa olen luullut
sen olevan totta, kuorta ei vain rikota
kuljen aina eri suuntaan kuin oli ajateltu

Kuinka jäikään huomaamatta
että olet tunkeutunut kuoren sisälle
kuin savu tunkeutuisi rappukäytävään kokatessani

Äkkiä huomaan käveleväni samaa polkua
joka kerta hätkähdän sinun ollessa mukana
Olen kaikkea muuta kuin tavallinen nainen

Jätit kaiken tuon noteeraamatta
Ja päätit päästä lähelle

Ehkä olet kaikkea muuta kuin tavallinen mies

Olen siitä
mielettömän onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Alku vei mennessään, siihen samaistuin.

 

Käyttäjän kaikki runot