Voin kuvitella ja tuntea
delfiinien vierelläni
meren kohisevan
voiman ympärilläni
vapauden tunne
turvallisuus
Delfiinien lalulua
ne kertovat
ihmeellisiä tarinoita
ikiajoista lähtien
me olimme silloin
siellä
missä ei ollut
tuskaa
sydämessämme
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vain delfiinit tietävät
miten tämä kaikki alkoi
pidän todella tästäkin
runostasi
tässä on vain sitä jotain...
aivan ihastuttava on runosi
kauneudellaan ja syvällisyydellään
puhututtaa,,,
Ajaton tuntu tässä.
Ajaton kiehtova tunnelma herkässä runossasi.
Tekisi mieli kokeilla delfiinillä ratsastusta tämän lukiessa :)
Kaunis, rauhallinen tunnelma, hyvä runo
Runo kuin unta, tai satua - mystiikkaa ja silti elämään verrattavaa riemua, iloa.
Mieletön kauneus sisältyy säkeisiisi, harmoninen kokonaisuus.
Taidokkaasti olet sävyttänyt merensinisellä ja -turkoosilla ja delfiinien ilolla tämän syvällisen kauniin, ikiaikaista viisautta ja rauhaa sädehtivän runohelmen.
Sivut