Onnea tähän juhla päivään
ruusut tuoksuvat
lapset hyhuulin halaavat
Tarjolla on paljon hyvää
suolaista ja makeaa
Lapset pienimmät
vuorotellen
mummon sylissä
yhdessä he laulavat
laulun mummolle
Kaikki tänään
tapahtuva
jää muistoihin
niin paljon onnea
on elämä tuonut
Tämä vahvistuu
vuosi vuodelta
oikeat ajatukset
ne kuuluvat
onnen hetkiin rakkaisiin
Lapseni, lapsenlapseni
ja lastenlastenlapset
tuovat elämääni
sen oikean vireen
tässä elämässä
Kaikki on täydellistä
näin äitienpäivänä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
äitienpäivästä
Sivut