Kettu ajoi jänistä takaa
mutta lopetti nopeasti
kun näki lasten leikkivän metsässä
se ei halunnut heidän säikähtävän
kuitenkaan niin kilttiä kettua
joka tahtoi vain leikkiä jänön kanssa.
Ketulla oli tylsää yksin metsässä
eikä se ollut löytänyt omistaan leikkikaveria
siksi jänis oli hyvä sen loikka
oli tarpeeksi nopea ettei kettu saisi sitä kiinni
Jänis oli jo kaukana mäen takana
ennenkuin kettu alkoi katsella
leikki kaveriaan minne se oli häipynyt
Lapset huomasivat ketun ihastelivat
sen pörröhäntää ja viekkaita silmiä
eivät uskaltaneet kuitenkaan
mennä kosketttamaan, eikä varmaan kettukaan
olisi antanut heidän hypistellä itseään
Kettu oli onnellinen kun näki lapsia
se tiesi että lapset ovat tuoneet ruokaa
myös metsään josta kettukin on saanut osansa
Kettu lähti rauhallisena kävelemään
kohti kallion koloaan, eikä muistanut enää jänistä
Huominen tuo uusia juoksuja metsään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut