Isä

Runoilija hariari

Jeesus
synnyit yössä
Joulukuun
Isä
lähdit illassa
tuon päivän

sytytin kynttilän
yksinäisen
 
Selite: 
Lähdit 25.12.2018
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava, haikea runosi. Kiitos runoilijalle!
koskettava ja puhutteleva runo
Tämäpä satutti! Oma isäni jaksoi vielä vähän tammikuun puolelle.
Kauniisti yhdistät syntymän ja kuoleman runossasi.
 

Käyttäjän kaikki runot