Hengitän sinua, tunturini (Lapinrunoja V)

Runoilija Muukalainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


                          Sydänkullalla
                        heidät kerran
                      valettiin

                      onnellisen
                         ihmisen
                           muotoisiksi 


...Ja on joukkoon liittynyt kolmaskin, MEIDÄN IHANA PIENI ELÄMÄN AURINKO SYNTYI 7.8.2012...  
        



TARHATÄTIN LORUJEN JA MUIDEN TARINOIDEN KOTI kategoriassa Sadut & Tarinat

AFORISMEJA JA MIETTEITÄ kategoriassa Sanonnat ja sananlaskut
 

Hengitän sinua,
tunturini tuulinen

kun varoen vaellan
taas purojesi varsilla,
poropolkujesi pehmeässä
varvikossa

Ja siellä missä
jalkani osuvat
rinteesi rakkaan,
kurujesi kaartuviin kupeisiin

siellä, kerro minulle siellä,
tunturini,
miten soikaan
helmoissasi
hiljainen kannel

Puhdistat minua,
tunturini tuulinen

Ja siellä missä
käteni kulkee pitkin
hopeisten kelojesi selkiä,

siellä, puhallat vierelleni
enkelin jälkiä

Selite: 
Pallas, oi Pallas. Juhannus 2010
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana on runosi, toi hymyn lukijan huulille ja kaipuun tunturille taas :) Kiitos!

Tämä herkisti mieleni. Olen ollut pari kertaa mökeissä Pallaksella.

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot