Hiljennä, hiljennä

Runoilija Muukalainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


                          Sydänkullalla
                        heidät kerran
                      valettiin

                      onnellisen
                         ihmisen
                           muotoisiksi 


...Ja on joukkoon liittynyt kolmaskin, MEIDÄN IHANA PIENI ELÄMÄN AURINKO SYNTYI 7.8.2012...  
        



TARHATÄTIN LORUJEN JA MUIDEN TARINOIDEN KOTI kategoriassa Sadut & Tarinat

AFORISMEJA JA MIETTEITÄ kategoriassa Sanonnat ja sananlaskut
 

Hiljennä,
hiljennä,
äitini mun,
kohtukotoni keinuva on,
että saan turvassa kellua,
lämmin pimeä peittona.

Hiljennän,
hiljennän,
lapseni mun,
jotta sydämein alla
hyvä ois sun.

Sinua kannan,
sinulle annan
sylini, valoni kokonaan,
ennen kuin aikasi tulla on,
iltana, aamuna elokuun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on aivan ihana. Niin kaunista, hellää ja herkkää.

Hellästi runosi tuudittelee
rakkautta valoa tulvillaan

Kauniita ovat ja rakkautta täynnä runosi pienokaiselle :)

Todella herkkää ja kaunista.

Todella kaunis,menee melkein sanattomaksi,valtava välittäminen ja rakkaushuokuu tekstistä,todella kaunista.

Turvaa huokuu runosi, niin luonnollista lempeyttä. Ihana kerrassaan.

Oi kuinka ihana on runosi kertoma - niin hellyyttä täynnä!

Oivoi miten upea on tämä runosi, katsoi sitä miltä suunnalta tahansa.

Odotuksen lempeät laineet tuudittavat tässä vuoropuhelussa sekä äitiä että pienokaista. Syvää kokemuksellista yhteyttä. Ihastuttava runo!

Kaunista sanailua.

 

Käyttäjän kaikki runot