HARJUHAIKUJA

Runoilija Muukalainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


                          Sydänkullalla
                        heidät kerran
                      valettiin

                      onnellisen
                         ihmisen
                           muotoisiksi 


...Ja on joukkoon liittynyt kolmaskin, MEIDÄN IHANA PIENI ELÄMÄN AURINKO SYNTYI 7.8.2012...  
        



TARHATÄTIN LORUJEN JA MUIDEN TARINOIDEN KOTI kategoriassa Sadut & Tarinat

AFORISMEJA JA MIETTEITÄ kategoriassa Sanonnat ja sananlaskut
 
     
Hyvä on olla
järviemon hoivassa,
pilvetkin kelluu.

~

Hymyillen katson,
kun hämähäkki kutoo
riippukeinuaan.

~

Valossa näkee
korentojen siivissä
lemmikinsinen.

Selite: 
Punkaharjun helteessä, tunnelmia laiturin nokassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Myöhästyneet synttärionnittelut:-)

Toit kesämielen haikurunoollas :)
Hyvää syntymäpäivää !

Ihastuttavan kesäisiä haikuja.
Mukavaa syntymäpäivää.

Kauniita, puhuttelevia, kesäisiä haikuja. Onnea sinulle tänään!

Kauniita haikuja.

Upeutta, sanojen upeutta.

Levollinen on runosi tunnelma, kesästä nauttiva :)

Onnellista syntymäpäivää Sinulle :)))

Hienoja luonnon elementeillä kirjoitettuja haikuja, joihin en itse kyllä taivu.

hienosti tavoitat hetken olemuksen

Kauniita haikuja olet kirjoittanut ja jokainen on omalla tavallaan kuin ylistys Luojan kätten töille.

Hetki jonka toivoisi pysähtyvän, että sitä ehtisi kauemmin ihailla. Kaunis tunnelma.

Kaunis kokonaisuus,
josta ehkä Eniten viehätti tuo viimeisin haiku.

Luonnon kauneutta ja rauhaa
välittyy kauniista runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot