Sylimme ääretön

Runoilija Muukalainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


                          Sydänkullalla
                        heidät kerran
                      valettiin

                      onnellisen
                         ihmisen
                           muotoisiksi 


...Ja on joukkoon liittynyt kolmaskin, MEIDÄN IHANA PIENI ELÄMÄN AURINKO SYNTYI 7.8.2012...  
        



TARHATÄTIN LORUJEN JA MUIDEN TARINOIDEN KOTI kategoriassa Sadut & Tarinat

AFORISMEJA JA MIETTEITÄ kategoriassa Sanonnat ja sananlaskut
 

Kauan sinua
kannoin
Pikkuiseni

ja nyt
kun olet siinä
elävänä
kosketeltavana
suukoteltavana

nään katseestasi,
tunnet jo meidät

silmilläsi sanot
äiti, isi
tässä minun
on hyvä

Pienet sormet koukussa
omani ympärillä

Ei sinulta
rakkautta puutu,

sylimme ääretön
Selite: 
Laskettuun aikaan Lahjan päivänä 7.8. sai meidän elämä uuden ihanimman käänteen, Sinä synnyit, oma pieni poikamme.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos, tämä hellytti todella.

Suuri oli odotuksemme koko talven, kevään ja kesän ja nyt se on totta.

Sulosanoin ja lämpimin mielin rakkaastamme runoilet ;)

Ihana =)

Onnea sylikaupalla teille !!

Suloisen ihana runo.

Paljon Onnea teille!

Parhainta onnea ja Korkeimman siunausta teille.

On niin täynnä rakkautta tämä runo, että kyllä pienokainenkin sen jo varmaan on havainnut, rakkauden, joka häntä ympäröi päivin öin.

Ihanan tunteen saa lukijakin tällaisia runoja lukiessaan.
Kiitos vain lukuhetkestä.

Sydänlämpöisen Hieno.

Suunnattoman onnellinen ja rakastava runo :)

Onnea pienokaisen vanhemmille!

Suloisen ihannaa

Onnittelut :)

Ei suurempaa onnea, kuin vanhemmaksi tulo. Onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot