Toipumisista

Runoilija Muukalainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


                          Sydänkullalla
                        heidät kerran
                      valettiin

                      onnellisen
                         ihmisen
                           muotoisiksi 


...Ja on joukkoon liittynyt kolmaskin, MEIDÄN IHANA PIENI ELÄMÄN AURINKO SYNTYI 7.8.2012...  
        



TARHATÄTIN LORUJEN JA MUIDEN TARINOIDEN KOTI kategoriassa Sadut & Tarinat

AFORISMEJA JA MIETTEITÄ kategoriassa Sanonnat ja sananlaskut
 

Olen minä
itkenyt sitä
mitä meillä oli,
yhteinen lapsuus
Muistatko,
ne muistot jotka melkein
unohtuivat näiden päivien alle

Nyt kun
toivun,
toivut.
Toivon.

Ja minä voin
pitää kättäni olkapäälläsi,
tarjota tyynyn kun
tarvitset lepoa,

mutta kantaa minä en sinua voi

sillä Elämäni on
minulle
niin rakas.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tilaa jättävä, tunteita täynnä oleva runo. Tarina takana voi olla mikä vain, tai olla olematta. Lukunautinto, väreitä.

oih,loppu toi kylmätväreet,aivan super hieno!

Upeaa kerrontaa vahvaa tunnetta.

Voih ♡ Aivan ihanaa!! Olet kyllä upean taitava.

 

Käyttäjän kaikki runot