Pieni vain

Runoilija Muukalainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


                          Sydänkullalla
                        heidät kerran
                      valettiin

                      onnellisen
                         ihmisen
                           muotoisiksi 


...Ja on joukkoon liittynyt kolmaskin, MEIDÄN IHANA PIENI ELÄMÄN AURINKO SYNTYI 7.8.2012...  
        



TARHATÄTIN LORUJEN JA MUIDEN TARINOIDEN KOTI kategoriassa Sadut & Tarinat

AFORISMEJA JA MIETTEITÄ kategoriassa Sanonnat ja sananlaskut
 


Vain
pieni aavistus
tässä hetkessä,
pieni vain

Ylös katsellen
kuiskaan
annathan enkeleitä
ympärille

ettei korentoni katoaisi
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis. :)

Herkkää, kaunista lyriikkaa, upea loppu! Onnea sinulle tänään!

Kauniin Herkkä.

Kaunis runo. Viimeinen pitkä kappale ja loppulause kruunaavat sen. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

 

Käyttäjän kaikki runot