Keittää astetta vahvemmat aamukahvit

Runoilija Tennareilla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.5.2014
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

Katso minua.

Näetkö minut vai
sen, jonka tahdoit minun olevan. 
 
 
Sinä annoit itsestäsi minulle
enemmän kuin satakymmenen prosenttia.
Vaikka minä pyysin vain lupauksen huomisesta.
 

Pidin kiinni löysin rantein,
unelmoin aamuista jolloin sinä et olisi siinä
sekä öistä, jolloin pitäisit kiinni lujemmin
kuin kukaan.
 

Opin ulkoa autosi rekisterinumeron,
ihosi tuoksun sekä askeleet.

 
 
 
Minun rannerenkaat makaavat vierailla
parketeilla, ihollani on enemmän polkuja
kuin sinä koskaan jaksaisit piirtää.
 


Enkä minä tajua itsekään
kuinka voin häpeilemättä katsoa silmiisi
toivottaa hyvää huomenta - hymyillen.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeus kerrassaan
Jaa, jaa, no.
Tälle lukijalle tämä runo antoi räjähtävän herätyksen!
Teksti on Taitajan kynästä.
Upeaa.

Jo nimestä alkaen kaikki vangitsee.
Tämä on hieno! 

Juuri sitä Hienoa Sinua mitä muistankin runoilevasi.

Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot