22102015

Runoilija Tennareilla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.5.2014
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

Katso minua.

Näetkö minut vai
sen, jonka tahdoit minun olevan. 
 
 
Puoleksi juotuja kahvikuppeja
tiskipöydällä, lavuaarin reunalla,
naulakon päällä, yöpöydällä.

Sinä sanot, ettet koskaan oppisi ymmärtämään
eriparisukkaisuuttani tai sitä,
kuinka jään pimeneviin öihin

paljain jaloin, pidättämään hengitystä
jotta tuntisin olevani osa tätä kaikkea
ja silti - en mitään.

Minun asunnossani on askelille paikka
lattiat narisevat, silloin tällöin ikkunaruudutkin itkevät.

Enkä minä aina viitsi kammata tukkaani,
huulianiki olen punannut jo tarpeeksi.

Eteisessäni on ovi,
josta sinä varmaan osaat poistua
sitten kun olet nähnyt liikaa

     - tai tarpeeksi.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Nuo puoliksi juodut kahvikupit joka paikassa olisi kyllä liikaa mulle :D Mutta hyvä, herkkä, kauniskin runo, pidän.

 
<3

En oikein osaa sanoa muuta,
mutta tykkäsin kamalasti.

On taito osata luoda arkisistakin asioista hienoa tekstiä, 
sinä sitä omaat.
 
Puolityhjillä kupeilla voi sisustaa mukavan huoletonta elämää...kampaamattomat hiukset sopivat pariksi. mutta maistuisiko sen haalean kahvin kanssa kampaviineri!?! Pidin kotoisasta runostasi.
Niin. Niin. Uhmakkuutta ja hylätyksitulemisenpelkoa. Tosi hienoja kielikuvia. Ikuinen kysymys "kelpaanko?"
Kirjoitat tosi kauniisti. Tästä runosta pidin erityisesti. Voin samaistua puoliksi juotuihin kahvikuppeihin ja pimeneviin öihin, oikeastaan kaikkeen!
 

Käyttäjän kaikki runot