Tupakkiaskiin kirjoitettu

Runoilija Tennareilla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.5.2014
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

Katso minua.

Näetkö minut vai
sen, jonka tahdoit minun olevan. 
 
 

Viimein minä olen lakannut odottamasta.

Lakaissut haaveet matonalle,
aivan kuten ne muistot
sinusta ja minusta.

(jokin aika sitten käytin vielä sanamuotoa me)

Enkä minä enää jaksa lukea jokaisen
valkean volvon rekisterikilpiä
siinä toivossa että se sattuisit olemaan sinä
joka ajaa iltaisin kotikulmillani.


Kuinka hölmöä olikaan säilyttää
kaikki ne huurteiseen peiliin piirretyt
sydämet ja salaa toivoa että sinun sormen jälkesi
löytyisivät yhä ovisummeriltani.

 

Mutta enää, en jaksa muistaa
edes puhelinnumerosi viimeistä numeroa
tai sitä, miltä ihosi oikeasti tuoksui.
 

Silti minulla on yhä ihollani polku
sinun kosketuksestasi.

Sekä se tupakka-aski
jonka kylkeen kirjoitit
ne kolme kliseisintä sanaa. 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau. Miten upeaa kerrontaa! Tykkäsin tästä paljon!
Pieneen tilaan mahtuu paljon asiaa, se on huomattu.

Surullinen, mutta jotenkin seesteinen.
Mä tykkään sun kirjotuksista
Paljon!!!
Olet toinen täällä kirjoittavista, joihin olen törmännyt, jolle kauniit sanat, söpöt kielikuvat eivät ole itsetarkoitus - vaan työkalu, väline, jolla kertoa siitä miltä oikeasti tuntuu. Hyvä.
Olavi
En tiedä mitä muuta sanoisin kuin että tykkään. Tykkään kovasti.
Minusta alkaa pikkuhiljaa tuntua että taidan pitää runoistasi..
 

Käyttäjän kaikki runot