Jos sinä vain lähtisit

Runoilija Tennareilla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.5.2014
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

Katso minua.

Näetkö minut vai
sen, jonka tahdoit minun olevan. 
 
 

Vähitellen minä aloin toivoa
että sinä lähtisit

jättäisit minut keräilemään
parittomia korkokenkiä
polttamaan liian monta tupakkaa.

Joisin aamukahvini tuuletusparvekkeella
katselisin kuinka kaupunki heräilee.
Kaduilla kävelisi muutama onneton

kuten ennenkin.

Minä kietoisin aamutakin tiukemmin ympärilleni
polttaisin vielä yhden tupakan.

Olisin sellainen onnellinen onneton.
Hymyilisin, enemmän kuin aikoihin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän tunnelma vetää mukaansa.

Ei mikään tavallinen tarina.. Loppu saa hymyilemään varovasti mukana..
onnellisena onnettomana
keskimääräisesti mukavampaa
kuin onnettomana onnellisena
ainakin PALJON enemmän hymyä..
 

Käyttäjän kaikki runot