Penni ajatukistani

Runoilija Tennareilla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.5.2014
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

Katso minua.

Näetkö minut vai
sen, jonka tahdoit minun olevan. 
 
 
Sillä minä rakastan yhä.

Vaikka käteni ovat haparoineet
askeleeni vienyt vain kauemmaksi

olen yhä se hauras maanantai kappale
joka juo iltateensä keittiön puisella työtasolla
katsellen kuinka naapurin lapset sammuttavat valonsa.

        Kerään yhä ajatuksia
                 säilykepurkkiin.


"Penni ajatuksistasi" sanoit
ja minä ojensin sinulle yhden.

 
"Minun vatsanpohjalla olevat
perhosenraadot heräsivät henkiin.
Ne räpyttelivät jäykistyneitä siipiään varoen.
Minä painautuisin rintaasi vasten
ja sinä pitäisit kiinni lujemmin kuin koskaan. 

Sillä minä rakastan. 
Ja se sattuu."
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin. Voimakkaat tunteet tekevät ihmisestä kovin haavoittuvan eläimen. Upea teksti, kokovaihtelukin toimii hienosti.

Herkkä, hyvä runo.
 
Niin kaunista. Yhä uudelleen luettunakin. :)
Hieno ja Kiehtova.
Vahvaa tunnetta..pidän tästä kovasti.
 

Käyttäjän kaikki runot