0402

Runoilija Tennareilla

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.5.2014
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

Katso minua.

Näetkö minut vai
sen, jonka tahdoit minun olevan. 
 
 
Tahdon sinut yhä sellaisena,
sellaisena kuin ennen.

Silloin, kun minä tunsin olevani viimein turvassa
ja kykeneväinen hymyilemään silmillänikin.
 

Ja minä olin tosissani,
jättäessäni jääkaapin oveen
rypistyneen kuitin
 
tahdon että pidät minusta kiinni
niin ettei pahinkaan myrsky irroita
ottettasi”


 

Muistatko sen yön,
kun pyyhit ripsivärit poskiltani,
suutelit otsaani ja lupasit kaiken järjestyvän.
 
Minä kuiskasin ne kolme sanaa
jotka merkitisivät kaikein eniten
ja sinä lupasit olla siinä vielä aamullakin. 


Minne askeeleesi veivät sinut?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Herkkä, kaihoisa runo, hyvä...tosin tekstin kokoa suurentaisin hieman, näkyisi paremmin.
 
On ehkä pahinta tulla hylätyksi sen jälkeen kun on uskaltanut avata itsensä toiselle. Vahva, upea, raaka.
loistava tapa kirjoittaa!
 

Käyttäjän kaikki runot