Niin kai sitten

Runoilija Tellikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.1.2007
Viimeksi paikalla: 9.3.2024 8:52

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.12.1958

Ilo ja suru kuuluvat elämään.
Ilman niitä elämä ei ole minkään arvoista!
 

Mää tanssin
oikealla jalallani
vissiin enemmän

koska sen
jalan varpaassa
on
rakko

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lääketieteellisesti nerokas ja uskottava diagnoosi nasevassa runossasi.

Pitäisköhän tässä itkeä vaiko nauraa =)

niin, yleensä varmaan sitä oikeaa käytetään enemmän, olen huomannut saman juostessa ja pyöräillessä, hyvä runo

Hyvä huomio. Kannattaa harrastaa tasapuolisuutta varvasraukkojenkin kanssa ;)

Voi hemmetti. mutta onneksi on rakkolaastareita :)

Hmm tämä nostatti hymynkareen suupieleen..näinkin voi käydä.
Pakko on tanssia silloin kun soitetaan.
Pääasia että tanssii! <3
Hmmm...sä olet "oikeajalkainen"...onhan oikea- ja vasenkätisiäkin.
Nyt vain vasenta harjoittamaan, jotta tasapaino säilyy.
Huvittavan mukava huomio, eipä olisi tullut ajatelleeksi ;)
*miettii, mitenkähän tuo oma koipi*
Minä tansssin ystäväni potkupyörän kanssa niin, että yhdesta renkaasta menivät ilmat pihalle. Että sillä lailla.
Varmasti rakko on nyt jo parantunut.
Elämän tanssissa joskus paino jakautuu oikealle. Ajatuksia herätti runosi.
Tykästyin.
Hauska runo :)

Mukavaa syntymäpäivää :)
Parempihan se on rakko varpaassa kuin kaksi vasenta jalkaa omata. Onnea päivänäsi.
Hauska:-)
tykkään viisastelurunoista, joissa tunnetta mukana!
Olkoon niin tai näin, mut tanssi tekee hyvää :)
 

Käyttäjän kaikki runot