Ihmemirri

Runoilija Tellikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.1.2007
Viimeksi paikalla: 9.3.2024 8:52

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.12.1958

Ilo ja suru kuuluvat elämään.
Ilman niitä elämä ei ole minkään arvoista!
 

Minun pieni kissani

syö vähän

mutta

kakkii paljon

miten hemmetissä se sen tekee?

Selite: 
Hiekkalaatikkoa saa siivota yhtenään...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lemmikkisi on arvaamaton.

Lemmikkisi on arvaamaton.

Aika otus. :D
Varmaankin nyt on kaikki "balanssissa".
mukava runo
Jospa se löytää nurkistasi ne hiirulaiset...
paisteja maukkaita ;)
 

Käyttäjän kaikki runot