Silloin tiedät tinkineesi, kun...

Runoilija Tellikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.1.2007
Viimeksi paikalla: 9.3.2024 8:52

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.12.1958

Ilo ja suru kuuluvat elämään.
Ilman niitä elämä ei ole minkään arvoista!
 
...autokauppias ei enää
tarjoa sinulle kahvia

...talokauppias näyttää
sinulle ovea

...kiinalainen torimyyjä
osaa sittenkin ääntää ärrän,

kirotessaan sinulle ...suomeksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hei Kiitos! runosi saivat minut hyvälle tuulelle!
Kiitos lämpöinen!!
Todella hauska runo tinkimisestä. Kannattaa kuitenkin melkein aina uskaltaa tinkiä ;)
Hyväntuulen runo hymyllä varustettuna.
Kiitos!!
*hymyilee* Joka sentti omaan pussiin,
siitä vaan tinkiä, kyllä ne toipuu, tai eivät ole
näkevinään seuraavalla kaynnilläsi ;)
Lämmin hyvän tuulen runo.

Mukavaa talviaamua.
Härrekyyde mikä ihana pläjäys.
onnitteluni hyvästä tuotteesta
Aina pitää yrittää saada nipistettyä jokunen euro kotiin päin. :)
Jopas jotakin...älä lopeta, vaan lisää tinkimisiä ;D Ostamisen ihanuus, kun voi tinkiä, ihan totta!!!
Loistava oivallus...nymääki ymmärrän...
Kivasti kirjoitettu , hauska
Runosi sai hymyilemään. :)
Ihana, hyvän mielen runo :) :D Kiitos
Riemukas runo  :) 
Hyvä veto!
Hersyvä ja oivaltava, sait hymyn kaartumaan. Kiitos! :)
;D sait nauramaan.
 

Käyttäjän kaikki runot