Eput kysyi....

Runoilija Tellikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.1.2007
Viimeksi paikalla: 9.3.2024 8:52

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.12.1958

Ilo ja suru kuuluvat elämään.
Ilman niitä elämä ei ole minkään arvoista!
 

...miksi annoimme
kasvaa tukkien ...

No,kun
kuitupuusta
saa niin hemmetin
huonon hinnan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja energia puusta viel huonommin, hyvä runo, sai minut hymyilemään

Mainio runo : )

Hauska ja asiaa sisältävä runo.

: )

Saakoot kasvaa tukkipuut. Rääseikköjä on mielin määrin.
Todella totuudenmukainen havainto.
No helkkari... Niinhän tuo on =)
 

Käyttäjän kaikki runot