Väärä luulo

Runoilija Tellikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.1.2007
Viimeksi paikalla: 9.3.2024 8:52

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.12.1958

Ilo ja suru kuuluvat elämään.
Ilman niitä elämä ei ole minkään arvoista!
 

Turha minua on
soimata siitä
etten jaksa
tehdä pitkää
vuoroa

nytkin jaksoin
nukkua
kaksitoista tuntia
yhtä soittoa

Selite: 
No,ei se ehkä soittoa ollut,mutta kuorsausta kumminkin...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Peukaloa tarttis sun kans painaa.
Sinä olet muutenkin ahkera kuin pelkästään nukkumisessa.
Uni on tärkeä voimavara.
Onnea syntymäpäivän johdosta.
 

Käyttäjän kaikki runot