Biorytmejä

Runoilija vanhaskidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljahat jalat tukevasti isoon kirkoon asvaltilla,
syrän syvällä esi-isäin maisemissa.
 

Viime vuonna en edes muistanut ajoissa.

Tänä vuonna olet ollut mielessäni harva se päivä, ja muistin heti puolenyön jälkeen kun vuorokausi vaihtui.

Ystäväni, joka taas on suvainnut ottaa minuun yhteyttä - nyt kun minulla on tarjota hänelle kaikki - puhuu välillä siihen sävyyn, että minun on ollut pakko sekä sanoa hänelle että jos aikoo, niin pitää onnistua kerralla, koska viidentoista vuoden pieni tai keskisuuri itsemurhayrittäjyys hajotti hänen perheenjäsenensä, että nimetä sinut.

En tuo sinulle tänäänkään kukkia, tai muuten tule käymään. Mutta olet mielessäni. Ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lähetä kortti=)

Hyvä sinulle!

 

Käyttäjän kaikki runot