Ajan loppuko

Runoilija vanhaskidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljahat jalat tukevasti isoon kirkoon asvaltilla,
syrän syvällä esi-isäin maisemissa.
 

Onnittelin, kuten tapani on.

Kiitit, mutta sanoit, että on tilanne vähän omituinen ja pistää pohtimaan kaiken merkitystä.

Kuukauden päivät olet tiennyt, että sisuskaluja jäytää tavalla, joka saattaa hyvinkin merkitä kaiken loppua.

Meillä on ikää tänä vuonna 42.
Emme ole enää lapsia, mutta meillä pitäisi olla vielä vuosikausia hyvää elämää edessämme. Jollain tavalla voisi kai sanoa, että olemme kumpikin puhjenneet kukkaan vasta viimeisen kymmenen vuoden aikana, ehkä jopa vasta viiden.

Ei ole mitään selvää syytä siihen, miksi juuri sinä. Lähinnä kuka tahansa muu kuin sinä, jos elintavoilla on jotain merkitystä.

Sanoin, että tiedän ihan hyvin tavallisen ihmisen voimattomuuden tällaisen asian edessä, mutta että jos on mitään mitä tarvitset ja missä voin auttaa, sano vain sana ja tulen.

Kun tänään onnittelin toista yhteistä ystäväämme, joka on tunnettu ylitsevuotavan innokkaasta hihhuliudestaan, teki mieleni sanoa hänelle että nyt olisi hyvä aika pistää kaikki paukut erään sellaisen henkilön hyväksi, jonka sinäkin tunnet ja joka todella tarvitsee kaiken mahdollisen avun. En sitten kuitenkaan tohtinut, se olisi tuntunut falskilta.

Selite: 
Jatkoa <A HREF="http://www.rakkausrunot.fi/runo_ark.php?runid=1790314&runoilijaid=53294">tälle</A>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot