Photogenic

Runoilija vanhaskidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljahat jalat tukevasti isoon kirkoon asvaltilla,
syrän syvällä esi-isäin maisemissa.
 

Lisäsit kuvasi profiiliisi ammatillisessa sosiaalisessa verkostossa.

Satuin peräti huomaamaan sen
vain minuutteja sen jälkeen, kun olit sen lisännyt.

Sydäntäni raastaa ja repii kun tahtoisin niin klikata tykkää-nappulaa.

En kuitenkaan tahdo lähettää sinulle sitä viestiä,
että kyttäisin, kun en kyttää,
tai että olisin yhä aina vain aivan yhtä vietävissäsi
(tietämättäsi, tahtomattasi)
kuin olen ollut jo ala-asteelta saakka.

Selite: 
Liittyy <A HREF="http://www.rakkausrunot.fi/runo_ark.php?runid=1668414&runoilijaid=53294">tähän</A> ja sitä edeltäneisiin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot