Jään kakkoseksi

Runoilija vanhaskidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljahat jalat tukevasti isoon kirkoon asvaltilla,
syrän syvällä esi-isäin maisemissa.
 

Minä kestän sen, ja minulle se on yhdentekevää.
Tämä tapahtuu vasta nyt, kun olen jo reilusti aikuinen.
Lapsuudessani en muista siitä kärsineeni.
Mutta ne lapsenlapset.

Kuningas A hallitsee elämäänne, rakkaat vanhempani.
Varsinkin sinun, äiti.
Lapsenlapsesi tahtoisivat olla tekemisissä
molempien isovanhempiensa kanssa,
mutta minä en viitsi yrittää sovitella elämäämme sen ympärille,
satutko olemaan humalassa tai krapulassa,
tai yrittää sopia kanssasi etukäteen siitä.
Ei ihmisen elämän lähtökohta VOI olla,
että ollaan koko ajan joko kännissä tai sen jälkitiloissa,
ja että muusta täytyy erikseen sopia.

Saat ilmoittaa minulle ihan itse sitten kun olet valmis olemaan tekemisissä. On täysin mahdollista, että toteutuu, minkä juuri äsken sanoin sinulle: pysykää humalassa, palataan sitten hautajaisissa. Mutta olisi kyllä hienoa, jos olisin väärässä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot