Kahden vaiheilla

Runoilija vanhaskidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljahat jalat tukevasti isoon kirkoon asvaltilla,
syrän syvällä esi-isäin maisemissa.
 

Minä tarvitsen sellaista rakkautta
jota koimme kuluneena vuonna,
jota olen kokenut kanssasi jo vuosia.

Jota minä koin.
Sinä sanot vaihtelevasti, ettet ollut edes läsnä,
ja toisaalta, että olen tärkeä ja tarvitset minua.

Minä tulen toimeen tämän vaihtelun kanssa.
Tulen toimeen sen kanssa, että olen nyt nähnyt kahdesti,
että sinulla on kyky sellaiseen epätasapainoon,
jonka hoitamiseen ei pelkkä hali riitä.

En halua lapsilleni uutta äitiä,
olemassaoleva riittää heille oikein hyvin.
Mutta haluan elämääni sellaisen naisystävän,
jota minua ei arveluta esitellä heille.

Suo anteeksi että olen kahden vaiheilla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot