Balettia orkidean kukinnoilla

Runoilija Muumitiikeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sade on sinun suruasi
maailman poskilla
Kyyneleesi noruvat
pisaroina betonilla

Silmiesi sinessä
pyörteilee unelmien samettinen sumu
Naurusi kuplii pienten lasten puhaltamana

k o h t i t a i v a s t a

Sinä olet luonnonlapsi
eksyneenä tähän asfalttiviidakkoon,
arka villikyyhky öljypuuta etsimässä

Yön sylissä
toisten sulkiessa silmänsä
sinä avaat terälehtesi

ja katso
sinä tanssit,
minun pieni keijuni,

s i n ä t a n s s i t

balettia orkidean kukinnoilla

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot