Jäljet hiekassa

Runoilija Muumitiikeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä surit maailman pahuutta
Olet niitä, joiden kyyneleet
on viattomien kärsimyksestä tehty

Minä surin jalanjälkiä sydämessäni,
joiden sinä et tiennyt olevan
sinun kokoasi

Minä vaalin katseitasi,
rakensin niistä pesän
Haamukipuna hymysi
säteilevät näillä koulun käytävillä

Tämä kevät on minun syksyni
Minun on annettava sinun mennä,
on annettava mennä

Sinä jätit jälkesi sydämeni hiekkarantaan
Minä rakastan niitä vaalien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistun tähän melko täydellisesti. Pidän tästä. Se on tuskallista.

"Minä surin jalanjälkiä sydämessäni,
joiden sinä et tiennyt olevan
sinun kokoasi"

tuo säkeistö on kovin kekseliäs ja kaunis.

"Haamukipuna hymysi
säteilevät näillä koulun käytävillä"

tuosta pidän myös erityisesti.

"Tämä kevät on minun syksyni
Minun on annettava sinun mennä,
on annettava mennä"

luulen että ymmärsin tuon. kaikenkaikkiaan, hienoa tekstiä. Toiseksi viimeisestä rivistä en tosin pidä, sillä hiekkaranta-vertaus ei ole samaa tasoa kuin muu runossasi, mielestäni. Kiitos tästä.

Samaistun tähän melko täydellisesti. Pidän tästä. Se on tuskallista.

"Minä surin jalanjälkiä sydämessäni,
joiden sinä et tiennyt olevan
sinun kokoasi"

tuo säkeistö on kovin kekseliäs ja kaunis.

"Haamukipuna hymysi
säteilevät näillä koulun käytävillä"

tuosta pidän myös erityisesti.

"Tämä kevät on minun syksyni
Minun on annettava sinun mennä,
on annettava mennä"

luulen että ymmärsin tuon. kaikenkaikkiaan, hienoa tekstiä. Toiseksi viimeisestä rivistä en tosin pidä, sillä hiekkaranta-vertaus ei ole samaa tasoa kuin muu runossasi, mielestäni. Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot