Lintusi

Runoilija Muumitiikeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen nauravasilmäinen suru,
oranssia melankolisella vivahteella
Minä olen se tyttö, jonka olalle
kyyhkynen laskeutui kesken suvivirren

Ikuisuus minulle luvattiin
vaan äärettömään raukesi luottamus
Pyhäinhäväistynä rakkaus
riivittiin valkeasta höyhenhunnustaan

Veraslihalla
pelokkaana linnunpoikana
painan pääni kämmenilläsi

Pelkään,
mutta avatakseen siipensä
on uskallettava pudottautua

Oletko sinä
sävel minun lauluuni
piste minun viimeiseen virkkeeseen?

Odotahan ja katso

minä lennän

ja laulan
sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

Upeaa sanailua! <3

Ihana runo<3 todella tunteikas ja koskettava. :)

 

Käyttäjän kaikki runot