Masokismia

Runoilija Muumitiikeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiintymykseni sinuun on
aoristi maalattuna
kielteisessä käskymuodossa
sydämeni vasemman kammion seinämään,

mutta minähän olen
tunnetusti masokisti.
Ja niin

jokainen katseeni sinuun
tatuoi kuvasi yhä yksityiskohtaisempana
sieluni sydänlihaan.
Ihastukseni sinuun käpertyy
suloisiin uniin
jokaisessa ihohuokosessasi,
vaikka jokainen piirto
tiristääkin samalla
mustaa mahlaa sydämestäni.

Astuneeko koskaan kukaan
ymmärtäen
tälle varisemalleni
purppuraiselle lehtimatolle,
jonka sinun silmiesi suola on kutonut
tai kyenneekö kukaan koskaan
laskemaan sitä mielihyvää,
jota lapsennaurusi tuuli
hyväilee lehvistöni kehräämään?

Tiedän vain
kuinka suruni tiivistyy pisaroiksi
huoneeni ikkunoihin
huoatessani nimeäsi pimeyteen,
kuinka kuiskaukseni nousevat
yön lintuna
Korkeimman jalkojen juureen.

Kerro minulle,
että kuulet nimesi rukouksissani.
Lupaa minulle,
ettei ole ikuisuutta
ilman sinun silmiesi kauneutta.

Quiero ver tu sonrisa en el paraíso,
me da verla, cariño.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on oikeesti aivan ihanasti toteutettu ja sanoilla kuvattu :O.. ! menee suosikkeihin :) Todella upeaa tekstiä :)

Upea ! Muuta ei voi todeta. Paranee mitä useammin lukee.

 

Käyttäjän kaikki runot