Mökötys

Runoilija Muumitiikeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään minä en kaipaa ketään
Tänään ainoa, joka mulle kirjoittaa
on kirjasto,
joka kaipaa lainojaan

Tänään minä vedän myssyn syvälle päähän
ja juoksen pimeimmän korpikuusen kannon juureen
En puhu kenellekään

Mutta huomenna,
taas huomenna
minä löydän itseni
kaipaamasta sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hymyilyttävä Suloinen.

Ylisuloinen mökötysruno.
Lopetus on ihana. ^^

Hymyilyttävä Suloinen.

Ylisuloinen mökötysruno.
Lopetus on ihana. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot