Maahan pudonnut

Runoilija Muumitiikeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pystyykö perhonen enää lentämään,
kun se on antanut koskettaa siipiään?
Kantavatko unelmat,
paraneeko asfaltti-ihottuma
käden karhean käsittelystä?

Nosta minut varoen,
laita runokirjasi kansiin
Pidä vasten sydäntäsi,
korjaa siipieni värit haalistuneet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Voi miten kauniisti puet sanoiksi kipeän asian!

Kaunis, niin kaunis<3

 

Käyttäjän kaikki runot