Pieni hetki omaa aikaa

Runoilija Muumitiikeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lämmin kuppi
käsissä
tiistaiaamun
kuuran kukkien
kukkiessa

[vielä hetki omaa aikaa].

Kietoudun lämpöön
kastaudun kamomillan tuoksuun

[vielä hetki ennen
pakkasen puraisua nenänpäähän].

Kasvoni painan
takkisi poveen,
lämmittelen tuoksussasi
bussipysäkillä

[vielä hetken imen voimaa sinusta
ennen niiden ylimielisten katseiden kohtaamista].

Matkalla
Pariisin jalkakäytävillä
löytyy katulamppu
meillekin

sinulle
ja minulle
ja sydämelle
nimiemme välissä

[onhan se vielä siellä,
kun herään,
rakkaani?]

Pienistä hetkistä löydän voiman
kulkea seuraavaan iltaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi, tää on nii kaunis <3 ! voin aistii ja tuntee todellakii sen perimmäisen tunteen, kirjotit ja kuvailit tän nii hyvin :) todella hyvi toteutettu

Lämmin runo, kaunis, joka antaa lukijallekin voimaa.

ah ihana. raikasta kerrontaa, tällaista on kiva lukea.

Apua söpöö<3

Suosikit -->

Tässä oli jotain kovin suloista ja tähän hetkeen sopivaa. Viimeinen lause pitää täysin paikkansa. Hieno runo kaikkiaan.

Tämä oli myöskin nätti kohta:

"Matkalla
Pariisin jalkakäytävillä
löytyy katulamppu
meillekin

sinulle
ja minulle
ja sydämelle
nimiemme välissä"

Tässäkin onnistut tavanomaisen ja arkisen asian maalaamaan Eifel-tornin kylkeen todella taidokkaasti - kuin sen kuuluisikin olla siinä.

Ja niinhän sen kuuluukin - kauneudessa on kaikki kaunista, joka siihen kuuluu.

 

Käyttäjän kaikki runot