täytyisi tuntea ihminen joka ei kerro itsestään mitään

Runoilija kausiluontoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin olla räntää, haluaisin olla sade, vaan minä olen routaa ja mädäntyneitä variksenmarjoja. Joskus olen kaikkea sitä, mikä ei riitä minulle itselleni.
 

Jos pitäisi nähdä monta ihoa,
kävellä käsikädessä ja hymyillä piirroshahmojen kasvoille,
joiden sydänten liikkeitä ohjaa vain sen entisen hento käsi, josta on vaikea päästää irti
ja vielä vaikeampaa luopua.

Jos pitäisi kuulla monta elämäntarinaa,
nähdä monta lapsuutta
ja kokea monta tulevaisuutta,
tekisin sen niin ettei kukaan saisi kuin neljäosan,

tai korkeintaan sen puolikkaan.

Jos pitäisi kahlata läpi monta eroa,
kantaa monet muuttokuormat
ja palauttaa monta sormusta,
tekisin sen niin ettei kukaan voisi jäädä perääni katsomaan
tai huutamaan viimeisiä vihaisia sanoja selkääni.

Ei ihoni alta löydy muutakuin sisäelimet ja paljon verta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot