enkä milloinkaan epäilisi janoamme elää

Runoilija kausiluontoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin olla räntää, haluaisin olla sade, vaan minä olen routaa ja mädäntyneitä variksenmarjoja. Joskus olen kaikkea sitä, mikä ei riitä minulle itselleni.
 

Sinä hunnutat vartaloni
hepatiittisuudelmin,
ja ajan juonteet käpristyvät ihollani.

Piirryn sinuun kuin tuulenvire kallioon,
mutta vain huomatakseni
että minun kallioni on pelkkä tippukiviluola,
joka kaikuna rakkauteni sanojani toistelee
mutta tekonsa pudottaa terävinä lohkareina niskoilleni.

Niin kauan olen elänyt
haparoivia ensiaskeleitamme,
ja siltikään en milloinkaan
heijastaisi peilikuvaasi,
vaikka varjoiltasi olen usein kätkeytynyt.

Aikaahan minäkin olen täynnä

Selite: 
ehkä vielä hiomista.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot