huolehtisit edes ajasta jonka vietät hereillä

Runoilija kausiluontoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaisin olla räntää, haluaisin olla sade, vaan minä olen routaa ja mädäntyneitä variksenmarjoja. Joskus olen kaikkea sitä, mikä ei riitä minulle itselleni.
 

Olen aina halunnut kuulla kirjoittamasi elegian
sillä minun kiintymykseni
on pelkkää vesihöyryä

oikeastihan en osaa pitää edes tavanomaista samettimekkoani kuin kerran puolessa
vuodessa, enkä koskaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan

silloin harvoinkin ikäänkuin odottaen,
- josko puhaltaisit kynttilät?
jos et kaikkia, niin edes yhden niistä.
Vaikka sen ruman, aniliinin värisen

Sitäpaitsi olen yrittänyt perehtyä elektroniikkaan,
jotta seuraavan kerran tietäisin milloin on aika muuttaa
patterin lämpötilaa,
tai miten vaihdan loppuun palaneen lampun.

enkä edelleenkään juo kermaa
keramiikka-astioista
pelkästään niistä rumista arkisista,
niistä joita muutenkin vihasin

kukaan ei puhunut siitä, milloin on hyvä aika tuulettaa ajatuksiaan
uppoutua junamatkalla -ei mihinkään
perillekään ei kestä enää kuin viisikymmentä yksi minuuttia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot