Yksinäinen puu

Runoilija Keltaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2023 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.8.1986
Facebook:

Kahden erityislapsen äiti.
Fanattinen Nalle-fani <3
Mikä laulaen tulee - tulee tunteella!
 
Yksinäinen puu,
yskin pihalla seisoo
ja tuulessa huojuu.
Yksinäinen puu,
odottaa kaltaistaan,
on läheisyyden kaipuu.
Yksinäinen puu,
ei ole kuitenkaan kovin yksin,
on sillä eläimet,
onhan hän lintujen laulupuu.
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vanhat känttyräisset pihapuut monia tarinoita kertoilevat.
Aivan Ihana runo.

Linnut, niin linnut.
Mitä olisi maailma ilman niitä,
sanoisin; ankea paikka.

Kivaa synttäriä!
 

Käyttäjän kaikki runot